Bergtagen (9-12)

Det är i slutet av sommaren och Vivian och Zoe har precis börjat femte klass. En dimmig morgon när de kommer till skolan, har det hänt någonting otäckt. Ett barn har försvunnit och ingen vet hur det har gått till. Det ryktas om att det är troll som ligger bakom. Rektorns varningar gör allting ännu underligare. Max är dessutom också borta och deras fröken orolig. Nu måste Zoe och Vivian ta reda på vad som verkligen har hänt…

Bokomslag till boken Bergtagen
Bergtagen är en spännande, äventyrlig thriller för mellanstadiet.

”Bergtagen” är en äventyrlig thriller som möter behovet av starka kvinnliga karaktärer i åldern 9-12. Genom att blanda svensk folktro med vårt moderna samhälle så växer en spännande historia fram där huvudrollskaraktärerna Zoe och Vivian är två färgstarka karaktärer som rör sig utomhus i Nordiska naturmiljöer.”

Köp boken på Adlibris
Köp boken på Bokus

Röster om boken:

”En riktig nagelbitare för barn i låg och mellanstadiet. Mina killar tyckte väldigt bra om Bergtagen!” /Mamma till tre barn i målgruppen

”Jag skulle hälsa att det är en jättebra bok. Hon har tjatat på mig hela morgonen att jag måste hälsa det. Nu försöker hon få sin storasyster som är 11 att läsa den också.” /Pappa till 9-åring.

Jag har läst den högt för tre barnbarn, de tycker den är så spännande. Lite läskig, men bra!”/Farfar på 65 som läst för 8, 9 och 10-år.

”Har just läst en grymt bra bok: Bergtagen av Gustaf Lingmark” /Sonja 30 år, Förskollärare

En reaktion på ”Bergtagen (9-12)

  1. Pingback: Gustaf Lingmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *