Lina + rymden = Tobbe

Lina + Rymden = Tobbe (12-15)

I den här berättelsen möter du två till synes helt vanliga tonåringar, men slutet av boken kommer få dig att inse att allting du trodde stämde – var upp och ner. Boken kommer få dig helt tyst, skaka om dig inombords och du kommer inte kunna sluta tänka på hur det hänger ihop förrän du har läst om den från början igen.

 

”Ibland känns det som en dröm när jag tänker på att jag är Linas bästa kompis. Hon är liksom den coolaste 14-åringen i hela Torslanda och jag är bara en nörd som gillar rymden. I början var Lina min kamratstödjare, men nu har det gått ett halvår och vi har blivit kompisar på riktigt! Hon har varit bortrest hela sommaren, men vi ska ses igen när hon kommer hem. Undrar om hon har börjat känna samma sak för mig som jag känner för henne…?”

Såhär skriver Tobbe i slutet av sommaren, men när han och Lina ses igen har mycket förändrats. Tobbe har börjat i en ny skola där han blir mobbad och Linas föräldrar ska skilja sig. Hon skippar många lektioner och har börjat umgås med Carro som är 16 och inte riktigt klok.

Tobbe inser att han måste förändra sig om han ska kunna fortsätta få vara med Lina, men hur långt ska han våga gå innan han glömmer bort vem han egentligen är?

Läs recensioner

Boken är släppt på Kikkuli Förlag

Lina + Rymden = Tobbe hos Adlibris.comLina + Rymden = Tobbe hos Bokus.comLina + Rymden = Tobbe hos CDON.com

nullfacebook.com/Linaplusrymden

Läs mer om boken på http://linaplusrymden.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *